Вітаю на моєму сайті

Скільки б століть не пролітало над Землею, скільки ще попереду, але завжди будуть існувати учні та вчителі, бо, тільки передаючи досвід та знання новим поколінням, людина може досягнути вершин цивілізації. 

Завжди пам’ятаю: не я прийшла вчити, а учні прийшли до мене вчитися.

Як зі мною зв'язатися

Главная » 2016 » Жовтень » 4 » На згадку...
15:07
На згадку...

Сьогодня їздили з моїм невгамовним 11-Б (КС2) на фотосесію для випускного фотоальбому до Маріїнського парку. Погода зранку була не дуже, настрій відповідно (ще й температура в мене піднялась)... Було шкода, що п'ятьох учнів не було з нами (захворіли). Настрій почав приходити до учасників зйомок під час самих зйомок. Як не дивно це звучить, але було саме так. Хлопці, які на початку нашого знайомства з фотографом були трохи  упереджені, увійшли в азарт і почали видавати свою креативність. А дівчавта... На то вони й дівчата, щоб позувати перед камерою. Трохи подуріли, залишили свої автографи (звісно не вандальні), загубили, але потім знайшли, рюкзак... Робити "кучу малу" для кадру ніхто не захотів (дуже чемні і чисті). Після зйомок не хотіли розходитись, чекали продовження. Сподіваюсь, що альбом придбає більшість, бо ці миті хочеться відтворювати у своїй пам'яті. Хоча і існує загальна думка, що сторінки випускних альбомів гортають з часом все рідше і рідше, але мені зараз дуже не вистачає світлин з часів мого школярства, так хочеться поринути у дитинство і забути про всі негаразди. Побачити обличчя своїх однокласників і пригадати, як вони призначили мене відповідальної за "заговорювання" класного керівника, вчителя німецької, щоб якомога менше часу залишалось на опитування, і не таке ще було, але це - таємниця...  Нехай і у моїх випускників-ліцеїстів будуть свої таємниці, які захочеться з часом  пригадати, і хочеться, щоб випускний альбом вийшов таким, щоб бажання "пригадувати" тільки збільшувалось рік від року.

Тут має бути світлина зі зйомок.

Просмотров: 359 | Добавил: gymnazist | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 8
7 Наталія  
0
додавайте світлину!!! Дуже хочеться побачити ваші сяючі обличчя)

8 gymnazist  
0
Як тільки фотомайстер дозволить, обов'язково додамо!

4 Екатерина  
0
Фотосессия действительно получилась замечательной. С удовольствием буду в будущем смотреть фотоальбом и вспоминать свой класс и Вас. Мы все очень рады, что в этом году Вы приняли непосредственное участие в жизни нашего класса)))

5 gymnazist  
0
Так, я вас всіх дуже люблю. Навіть минулого року відносилась до всіх вас як до "своїх", хоча офіційно і не була вашим куратором

3 Таня  
0
Замечательная статья. Вспомнила этот день (с моим ужасным настроением, которое потом "чудом" изменилось). Надеюсь он не забудется.

6 gymnazist  
0
Танюша, такі дні обов'язково залишають свій відбиток у пам`яті. Без них життя було б нецікавим.

2 gymnazist  
0
Можливо і не "шикарна", але про учнів і для учнів

1 Nikita  
0
Шикарная статья

Ім`я *:
Email *:
Код *: